Tractament de la fascitis plantar amb acupuntura

  Tractament de la fascitis plantar a Espai SalutLa fascitis plantar s'ha convertit en un dels problemes més comuns entre el col·lectiu de runners, amb molta més freqüència encara en maratonians i corredors de muntanya. 

  La fascitis plantar és una inflamació de la membrana o aponeurosis que recobreix la musculatura de la planta del peu i la seva zona d'inserció amb el taló, provocada sobretot per traccions durant l'impacte i els moviments de propulsió del peu.

  Les activitats d'alta intensitat o duració a què sotmeten molts esportistes als seus talons, especialment quan es corre en terrenys o superfícies dures, provoquen una contínua percussió en la planta del peu, produint microtraumatismes responsables de la inflamació del taló i, com a conseqüència, també de l'aparició de la fascia plantar.

  Les principals causes de la lesió serien:

  Sobrecàrrega: Sol originar-se per l'ús excessiu de l'articulació o de la repetició d'una pràctica esportiva realitzada de forma errònia.

  Canvi de calçat: És molt comú que aparegui dolor a la fascia quan renoveu el calçat o bé utilitzem un calçat no adequat per a la pràctica de l'esport.

  Objectius del tractament

  • Disminuir i eliminar els punts de dolor
  • Relaxació de la musculatura plantar
  • Reduir l'edema i inflamació de la zona afectada

  Tractament proposat

  Tractament d'electroacupuntura basat en la inserció d'agulles amb electroestimulació als punts de dolor per aconseguir una disminució progressiva de la inflamació i una millora de les molèsties plantars.

  Tractament fisioterapèutic basat sobretot en estiraments i massatges profunds en tota la zona a tractar que faran que millori l'edema i es redueixi la tensió muscular.

  Consulteu el vostre cas a Espai Salut o pregunteu per altres lesions derivades de la pràctica del running. Som especialistes en acupuntura de l'esport.

  Col·laboradors

  Nordic Walking Gironaisepgirona

  Contacta

  Espai Salut
  658 82 02 24
  info@espaisalut.cat

  logoespaisalut

  Download Freewww.bigtheme.net/joomla Joomla Templates Responsive