Fisioteràpia pediàtrica

  fisio pediatricaLa fisioteràpia pediàtrica s’encarrega del tractament i la cura de nadons, nens, nenes i adolescents que presenten alteracions congènites, genètiques, reumatològiques o respiratòries, deficiències motores d’origen neuromuscular o musculo-esquelètic, seqüeles de malalties agudes o cròniques o lesions d’origen traumàtic o com a conseqüència d’una mala higiene postural.

  La fisioteràpia pediàtrica és una molt bona eina per prevenir possibles transtorns i ajudar a nadons, infants i adolescents sans a assolir un correcte desenvolupament motriu, sensorial i cognitiu.

  La teràpia combina estiraments, mobilitzacions, exercicis per treballar l’equilibri, la coordinació i la força, massoteràpia i tècniques de fisioteràpia respiratòria, entre altres. És essencial fer-ho des de la vessant lúdica, aprofitant el joc com a principal eina.

  En qualsevol cas, els infants i els adolescents s’integren en un programa i en uns protocols personalitzats perquè també puguin realitzar els exercicis a domicili. Cal tenir en compte que per dur a terme una intervenció i un tractament eficaços és important la implicació dels pares i familiars més propers.

  Col·laboradors

  Nordic Walking Gironaisepgirona

  Contacta

  Espai Salut
  Centre de teràpies naturals

  Sant Dionís, 45
  Salt (Girona) 17190
  Telfs. 972 40 18 51
  658 82 02 24
  info@espaisalut.cat

  logoespaisalut

  Download Freewww.bigtheme.net/joomla Joomla Templates Responsive