Gimnàstica abdominal hipopressiva

  Horaris

  Dimecres a 9:30 a 10:30 
  Dissabte de 8:00 a 9:00 i de 09:00 a 10:00

  Preus

  45 € mes (1 sessió setmanal)
  120 € trimestre (1 sessió setmanal)

  hipopressius-espaisalut-salt-girona

  Què són els hipopressius?

  Cada cop més ginecòlegs, traumatòlegs i llevadores recomanen practicar hipopressius amb regularitat. Els hipopressius , o gimnàstica abdominal hipopressiva (GAH) , és una activitat física dirigida sobretot a aspectes relacionats amb el treball preventiu en el post-part. Ràpidament, però, s'ha estès i fet popular per treballar i millorar mudas altres aspectes del nostre cos i la nostra salut.

  Tot i que les primeres tècniques hipopressives van ser creades per Marcel Caufriez al 1980, no ha estat fins fa pocs anys que s'ha popularitzat pels grans beneficis que aporta. El seu principal objectiu és recuperar el to abdominal després del part sense repercutir negativament en el sòl pelvià i en els òrgans pelvians (bufeta urinària, matriu i recte de l'intestí), com sí fan els abdominal clàssics.En la GAH s'aconsegueix disminuir la pressió de la cavitat abdominal ( d'aquí el nom de hipopressius ) gràcies a la relaxació del diafragma, tot provocant una activació reflexa simultània de la faixa abdominal i del sòl pelvià.

  Quins beneficis aporta practicar gimnàstica abdominal hipopressiva?

  Actualment, la GAH és la tècnica d'elecció en el post-part, però també s'utilitza en altres patologies funcionals, sobretot relacionades amb la columna vertebral, ja que és també considerada una técnica postural. En la gimnàstica hipopressiva es lluita contra l'anomenat decaïment postural, és a dir, la derrota del nostre cos per efecte de la gravetat.

  La gimnàstica abdominal hipopressiva és indicada per:

  • Tonificar la faixa abdominal i disminuir així el perímetre de l'abdomen.
  • Tonificar el sòl pelvià, evitant o alleugerint la incontinència urinària i el prolapse ( descens ) d'òrgans pelvians
  • Reduïr el restrenyiment.
  • Evitar els mals d'esquena (cervicàlgia, lumbàlgia, ciàtica, ...) de tipus tensional, per trastorns posturals i / o lesió discal
  • Disnea, fatiga, ...
  • Reduïr el mal de cap freqüent.

  Consulta el teu cas amb els professional d'Espai Salut per conèixer les solucions que aporta la pràctica de la gimnàstica abdominal hipopressiva.

  Col·laboradors

  Nordic Walking Gironaisepgirona

  Contacta

  Espai Salut
  Centre de teràpies naturals

  Sant Dionís, 45
  Salt (Girona) 17190
  Telfs. 972 40 18 51
  658 82 02 24
  info@espaisalut.cat

  logoespaisalut

  Download Freewww.bigtheme.net/joomla Joomla Templates Responsive