• Programes

Tractament de l'alopècia areata

alopecia1

L'alopècia areata és un tipus de caiguda del cabell relacionada estretament amb situacions d'estrès, angoixa i altres patologies psicosomàtiques que es pot solucionar amb sessions d'acupuntura.

L'alopècia sol presentar-se en forma de plaques arrodonides amb manca de cabell de diverses dimensions, que en alguns casos s'estenen per altres parts del cos. Afecta 1 de cada 1.000 persones, i aquells que la pateixen un cop queden sotmesos a patir recaigudes posteriors si persisteixen les causes desencadenants.

 En tractar l'origen de la patologia, la suma de l'acupuntura i l'auriculoteràpia és un tractament ideal per combatre tant l'alopècia areata com les possibles recaigudes. En aproximadament 10 sessions - depenent de la gravetat de cada pacient - es pot recuperar la totalitat del cabell de la zona afectada amb un alt grau de probabilitat que no hi hagi noves recaigudes.

Consulta el teu cas a Espai Salut i coneix de primera mà les possibilitats de l'acupuntura per solucionar l'alopècia areata de forma definitiva.

Col·laboradors

Nordic Walking Gironaisepgirona

Contacta

Espai Salut
658 82 02 24
info@espaisalut.cat

logoespaisalut

Download Freewww.bigtheme.net/joomla Joomla Templates Responsive